Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. En vrijheid vier je natuurlijk in De Natte. Voor de zevende keer in successie staat, juist op die avond, de spectaculaire de 80’s & 90’s party in de Natte agenda.

Alle goede en foute hits uit die jaren zullen aan de lopende band aaneengeregen worden door DJ Mike & René. Het is natuurlijk weer een feest van herkenning die zijn weerga niet kent. De hele regio kijkt er ieder jaar weer naar uit. In het verleden resulteerden dit in een enorm harmonieus feestende menigte. Naast de prachtige nostalgische muziek zal er ook weer een flitsende licht en geluidsshow met twee mega led schermen in De Natte opduiken. Kijk luister en huiver dus! Met een biertje in je hand, voel je, je weer een echte bengel in Hertog Jan land. Hoe mooi is dat!

Aanvang 20:30 uur. De entree bedraagt maar € 5. Waar treffen we dit nog in de regio aan? Kaarten zijn al een tijdje verkrijgbaar bij uw Slagerij Kees van der Velden en Meubelstoffeerder Theo Koppes. Er niet bij zijn “kommt nicht in im frage”. LET OP: geen kaartje? Kom dan lekker vroeg naar de 80’s & 90’s party want VOL = VOL. Tot zaterdag 5 mei aanstaande.