Op donderdag 27 april viert het hele land dat onze koning jarig is. En dan niet zomaar jarig, maar onze Willem viert dan al zijn vijftigste jaar. Dat moment willen we vanaf de eerste seconde gaan meemaken. Daarom gaat op woensdag 26 april het dak er al vast af wanneer de Deurdouwers en schuttersgenootschap O.E.V.1 samen de 2e koningsnacht organiseren. En het leuke is, jij bent ook uitgenodigd.

De lakeien van Oranje heten jou vanaf 20:30 uur van harte welkom in de rijk versierde Ridderzaal van de Duffelt. Het feest barst dan gegarandeerd los als entertainer en DJ Robert Pouwels het podium beklimt en de zaal verovert met feest en muziek.

Trek wat oranjes aan want deze koningsnacht wil je dus echt nooit missen. Zorg dat je woensdagavond 26 april in de Natte tent bent. De zaal gaat om 20.30 uur open, het bier is koud, de friet is warm en de entree is gratis. Geen enkele reden om thuis te blijven. Je vindt de Natte tent aan de Heerbaan 117 in Millingen aan de Rijn of volg de kronen. Met de Deurdouwers en de natte schutters is in ieder geval een topavond gegarandeerd.