Terwijl het al hoogzomer lijkt en menigeen zich al verheugt op de komende Kermis gaan wij aanstaande zondag 10 juni al vast lekker warmdraaien tijdens het traditionele fladderschieten. Vorig jaar onderdeel van het pleinfeest in het kader van ons 115 jarig lustrum, nu weer ouderwets op het schietterrein aan de Zeelandsestraat.

Natuurlijk eerst verzamelen bij de Natte Tent waar we om 14.00 zullen afmarcheren richting schietterrein aan de zeelandsestraat. Deze middag zal traditiegetrouw worden opgeluisterd door St Cecilia (waarschijnlijk nog in Bondsferen) , de “Veldruiters” en kunstrijwielvereniging “Juliana”.

Eerst zullen de oud-koningen de strijd aanbinden om uit te maken, wie zich voor een jaar “Koning der Koningen” mag noemen. Daarna zullen, onder de bezielende leiding van onze vaste commandant Albert Jansen, alle Natte schutters proberen zoveel mogelijk fladders te raken. Op de vrije baan gaan het eerste uur de jeugleden in een eigen competitie de strijd aan. Hierna is de vrije baan voor iedereen toegankelijk.

Na terugkomst in ons schuttersgebouw is er nog een gezellig samenzijn met medewerking van DJ Thijs. Deze middag is er uiteraard weer het bekende zonnige terras en zullen Wim en Mimi ons voorzien van een heerlijk broodje hamburger. Net zoals vorig jaar zullen we deze middag ook op het veld werken met munten. Voor we vertrekken is er al in de Tent gelegenheid om munten te kopen. Hiermede nodigen wij alle leden uit, om deel te nemen aan deze middag. De uitnodiging is niet alleen voor u als lid, maar ook voor uw partner. Daarnaast nodigen wij natuurlijk ook niet leden uit. Kom gerust gezellig een  biertje drinken.