Perfect Showband speelt in De Natte tijdens kermis 

Na twee jaar onthouding kan het weer: kermis in De Natte. Schutterij OEV1 opent tijdens de kermisdagen haar gebouw voor iedereen. 

En daarmee is het goede nieuws nog niet verteld. Dit jaar speelt voor het eerst de Perfect Showband in Millingen. Een allround feestorkest uit de Achterhoek dat weet wat kermisvieren is. De zes ervaren muzikanten verbergen zich niet achter een muur van herrie, maar maken contact met het publiek. Na meer dan dertig jaar ervaring weten ze precies wanneer er behoefte is aan zwieren op de dansvloer, meedeinen en -brullen met een smartlap of volledig uit je dak gaan tijdens een perfecte versie van een splinternieuwe of stokoude monsterhit. Je heet tenslotte niet voor niets Perfect Showband. 

Eigenlijk is de Perfect Showband een ouderwetse band met een eigentijds geluid. Ouderwets omdat de formatie een repertoire heeft dat put uit meer dan een halve eeuw muziekgeschiedenis. Ouderwets ook omdat de klant nog (schutters)koning is. Ze spelen de nummers waar het publiek om schreeuwt, op een volume waar de organisatie om vraagt.  

Het eigentijdse geluid is letterlijk te nemen. 

Met een eigen geluid- en lichtinstallatie én twee technici verwent de band oren en ogen, zodat de prestaties op het podium perfect overkomen in de zaal. Op het podium staan zes rasmuzikanten. Ze leven van en voor de muziek. Doordat het allemaal multi-instrumentalisten zijn, voelen ze zich in elk genre thuis. Vraagt een nummer om een scheurende sax of een spetterende trompet? De Perfect Showband heeft ze in huis. Daarnaast beschikt de band over vier leadzangers, die elkaar afwisselen waardoor elk lied de vereiste klankkleur meekrijgt en waardoor de band in staat is uren achtereen te spelen zonder dat de stembanden het begeven.  

Zangeres Maureen Vink is de perfecte frontvrouw. Dankzij haar veelzijdige stem en performance is ze het ene moment rockbitch Anouk en even later een ontketende Corrie Konings. Bovendien speelt ze uitstekend piano. De gebroeders Pothoff (Jeroen, drums, zang), Albert, (toetsen, zang), Gilbert van Zolingen (zang, gitaar, saxofoon en trompet), Robert Siebes (trompet, saxofoon, gitaar en zang) en André van Ham (basgitaar) completeren de zesmansformatie.  

De perfect Showband steekt de rivier over om 4 dagen in Millingen aan de Rijn te spelen wat iedereen wil horen. Reden genoeg om tijdens de Millingse kermis naar gebouw OEV1 te komen. De Perfect Showband, een band met passie voor muziek, in dienst van het publiek. 

Het volledige kermisprogramma is als volgt:  

Zaterdag 23-7-2022: Muziekavond m.m.v. Perfect Showband, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.30 uur 
Zondag 24-7-2022: Koningsschieten: 13.15 uur verzamelen en 13.30 uur trekken we vanuit ons gebouw OEV1/De Natte naar het schietterrein aan de Zeelandsestraat waar we onder het genot van een drankje en hapje en hopelijk zomers weer er een gezellige middag van maken. De Natte schutters krijgen de mogelijkheid om hun kunnen ten toon te spreiden en een prijs in de wacht te slepen. We kunnen na 2 jaar eindelijk weer Koningschieten, rond 17.00 uur begeleiden we ons nieuwe Koningspaar terug naar De Natte. Daar gaan we deze zondag direct door met ons Koningsbal m.m.v. Perfect Showband 
Maandag 25-7-2022: om 11.00 uur vertrekken we vanaf gebouw OEV1/De Natte om ons koningspaar op te halen. Bij terugkomst in de Natte rond 12.30 uur start het Matinee waar we samen met een DJ en de Perfect Showband er een gezellige feestmiddag van gaan maken. 
Dinsdagmiddag 26-7-2022: Om 13.00 uur begint de inmiddels traditionele dansmiddag onder begeleiding van Duo Jersey. Rond 14.15 schuiven ook bewoners van het Gasthuis aan voor een borreltje en een fijne middag. Quick-Step, Engelse Wals, Tango, maar ook de stoelendans voor jong en oud: wij dagen je uit om je beste beentje voor te zetten en jouw kunnen te laten zien! Er zijn mooie prijzen te winnen! 
Dinsdagavond 26-7-2022: Slotbal om 21.00 uur m.m.v. Perfect Showband. Deze laatste avond gaan we samen met het koningspaar de kermis 2022 in stijl afsluiten.  

 
De toegang is alle dagen gratis!