Ja hoor het is bijna zover, het einde van april begint steeds dichterbij te komen. Tijd voor een gezellig feestje, en laat nu net onze Koning Willem jarig zijn in die tijd. Net als bij een vrijgezellenfeest beginnen we de avond van tevoren al te feesten, en dan gelijk helemaal goed. Want wanneer op donderdag 26 april om 20:30 uur de deuren van de “Millingse Ridderzaal” openzwaaien is het echt tijd voor Koningsnacht 2018. Duik in de oranje oase van feest en als entertainer en DJ Robert Pouwels het podium beklimt dan gaat het dak er compleet af. 

Reserveren hoeft niet, betalen om binnen te komen hoeft ook niet. Want echt feest in Millingen moet toegankelijk zijn voor iedereen en is er natuurlijk voor alle leeftijden. De speciale Koningsnachtbandjes zijn in de zaal gratis verkrijgbaar voor als je tussen 18 en 25 jaar bent. Vergeet dan niet jouw ID mee te nemen om zo’n bandje te ontvangen. Pas dan mag je ook proeven van de drankjes met alcohol. 

De drank is koud, de friet is warm en het feest is heet. Geen enkele reden om thuis te blijven. Je vindt de Ridderzaal in de Natte tent aan de Heerbaan 117 in Millingen aan de Rijn of volg de kronen tot aan King Kermit en Queen Piggy. Trek iets oranjes uit de kast want wie wil koningsnacht in Millingen nu missen. Wij zorgen dat de oranje loper is uitgerold. Met de Deurdouwers en de Natte schutters is in ieder geval een top avond gegarandeerd. Hoogachtend en tot snel, De Lakeien en Hofdames van schuttersgenootschap O.E.V. I en de Deurdouwers.