Was u er vorig jaar bij? Ja? Dan weet u dat het een gezellige avond was die zeker voor herhaling vatbaar is. Nee? Dan is dit een nieuwe kans. Op zaterdag 6 oktober vindt de Pruuverij 2018 alweer plaats. 

Dit jaar zullen er net zoals de voorgaande drie jaar weer heerlijke en bijzondere bieren en wijnen geschonken worden. Dit natuurlijk bijgestaan door een bierkenner die alle kenmerken en bijzonderheden weet te vertellen. Van wijnen weet meneer net zoveel en zal zijn passie hiervoor zeker laten spreken. In een knusse omgeving laat je de alledaagse drukte rustig van je afglijden en hoef je alleen nog maar te genieten.

Dat doe je niet alleen met de stevige bieren en de strelende wijnen, maar ook knabbelend aan de heerlijke hapjes en smullend van de bijzondere verrassingen. De lichten gaan klein, de gordijnen dicht en flessen van hand tot hand. Een unieke smakelijke avond voor fijnproevers.

De deelname aan de proeverij kost € 25 en de betaling kun je onder vermelding van de naam/namen naar NL26 RABO 0112 8810 09 overmaken. Stuur ook een mail naar pruuverij2018@gmail.com en geef hierin duidelijk aan de namen en of er bier of wijn geproefd gaat worden.

De aanmelding en betaling van € 25 geldt alleen voor een aantal bijzondere bieren en/of wijnen. Zorg ervoor dat je je aanmeldt vóór 30 september 2018! De avond begin om 20.30 uur en vindt plaats in het schuttersgebouw van de natte schutterij O.E.V. 1 aan de Heerbaan 117 te Millingen aan de Rijn. Wij kijken ernaar uit en hopen net zoals de afgelopen jaren er weer een gezellige avond van te maken. Tot ziens op zaterdag 6 oktober!!