Je zou het niet zeggen, met het fantastische weer nog in ons achterhoofd. De dansvloer van De Natte wordt binnenkort bedekt met een witte sneeuwlaag. Het bier heeft dan ook een schuimkraag. De sfeer is nu nog angstaanjagend stil. Precies zoals ons klimaat het wil. Terwijl de bloemen onder een wit laken dromen, zit Winter Wonderland er aan te komen. Met andere woorden grootvadertje vorst staat weer voor de deur! “Get ready” voor gezelligheid met een swingende coverband in De Natte.

De door de jaren heen, door de wol geverfd Coverband TRIBUTE zet De Natte Tent deze avond naar hun hand. Onder het motto “A Tribute to many kinds of music” behoeft Coverband TRIBUTE geen nadere introductie meer in de regio. Met David van Rooij (The Voice Of Holland) in hun gelederen staan ze garant voor een vorstelijke swingende dansavond.

Bier, wijn en fris zullen rijkelijk vloeien, een uitstekend middel tegen de kou. Krijg je het hier al warm van? Kom dan in winterse sferen met z’n allen op zaterdag 24 November, om 20:30 uur naar OEV I De Natte aan de Heerbaan 117, 6566 EG Millingen aan de Rijn. Entree bedraagt maar € 5 (leden gratis)