Haal de schaatsen en de warme chocomel maar tevoorschijn, grootvadertje vorst staat weer voor de deur! Maak je klaar voor gezelligheid met een swingende cover band in de Natte tent.

Winter Wonderland komt naar Millingen, met muziek van Knockout. KnockOut neemt je mee in een muzikaal avontuur vol met winterse belevingen. Met een menukaart vol grote hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgt KnockOut voor FEEST. Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer.

KnockOut bestaat uit negen enthousiaste, ervaren muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn! Met hits, medleys en mash-up’s van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen ze een feest aan herkenningen. Dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Een optreden van KnockOut is ‘high energy’, interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live! Ze staan klaar om samen met jouw er een uitzinnige avond van te maken waarin compleet uit je dak gaan vanzelfsprekend is. Zie je het publiek springen, dansen en zingen? Dan weet je zeker dat KnockOut IN THE HOUSE is!!!

Bier, wijn en fris zullen rijkelijk vloeien, een uitstekend middel tegen de kou. Krijg je het hier al warm van? Kom dan in de decembersfeer met z’n allen op 16 december 2017 om 20:30 uur naar OEV I De Natte aan de Heerbaan 117, 6566 EG Millingen aan de Rijn. Entree bedraagt maar € 5 (leden gratis)