22-12-2020

Jubilaris 2020

Zaterdag 12 december 2020.

Omdat er door Corona in januari 2021 ook geen Nieuwjaarsreceptie kan plaatsvinden hebben vanuit het bestuur de dames Hanny, Ineke en Mieke een bezoek gebracht aan onze 40-jarig jubilaris Harry Daamen.
Met het speldje, oorkonde, bloemen en gebak werden ze in het mooie Rhenen door Harry en echtgenote Marianne hartelijk ontvangen.
Veel oude verhalen opgehaald en veel gelachen. Marianne had de eer om het speldje op te spelden. Wij feliciteren Harry nogmaals met zijn jubileum. Bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot snel ziens in de Natte.

Zaterdag 12 december 2020

Op zaterdag 12 december 2020 zijn bestuursleden Carlo en Folkert naar het thuisadres van Matthieu Pouwels geweest.
Voor Matthieu was geregeld door zijn vrouw Marjolijn, dat de huldiging als 25 jarig lid als een verrassing voor hem kwam. Dit is goed gelukt. In het bijzijn van dochter Annefleur en schoonmoeder is het speldje opgespeld en de oorkonde uitgereikt. Natuurlijk horen bloemen en gebak ook bij dit jubileum.
Onder het genot van koffie is er teruggekeken op 25 jaar lidmaatschap. Matthieu nogmaals proficiat en bedankt voor de gastvrijheid.

Donderdag 17 december

Op donderdag 17 december hebben Marcel en Rik een bezoek gebracht aan jubilaris Peter Verduijn. Peter is al 40 jaar lid van OEV1. En daar horen natuurlijk de oorkonde, speldje, en bloemen bij. Onder het genot van een kopje koffie en gebak hebben we samen teruggekeken op de afgelopen 40 jaar en hebben leuke verhalen de revue gepasseerd.Bedankt voor jullie gastvrijheid Jeanita en Peter. Nogmaals proficiat

Zaterdag 19 december 2020

Vandaag zaterdag 19 december 2020 hebben vanuit het bestuur Norbert en Jan een bezoek gebracht aan jubilaris Geert Janssen. Geert is al 60 jaar een zeer gewaardeerd lid van OEV1. Het was erg gezellig en laat Geert nou hetzelfde merk whiskey drinken als Norbert en Jan. Dus na de koffie en het gebak moest er zeker even geproost worden. Jammer dat Norbert nog moest werken. Geert en Els super bedankt voor 60 jaar trouw aan onze vereniging en jullie gastvrijheid.