07-06-2024

Danslessen

07 juni 2024
20:00
De Natte

Laat je leiden door de muziek en ontdek de danser in jezelf! Vanaf vrijdag 7 juni nodigt De Natte je uit voor een unieke serie danslessen die elke vrijdagavond plaatsvinden vanaf 20:00 uur. Voor zes weken lang krijg je de kans om onder professionele begeleiding te leren dansen of je bestaande dansvaardigheden te verfijnen.

Deze danslessen zijn ontworpen voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau. Of je nu je eerste danspassen zet of al jaren op de dansvloer staat, er is ruimte voor iedereen om te leren, te groeien en vooral veel plezier te hebben. Van swingende salsa tot elegante ballroom, elke week duiken we in een andere dansstijl, waardoor je een breed scala aan dansbewegingen leert kennen.

Naast het leren van nieuwe moves, zijn deze danslessen een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een levendige gemeenschap. Dansen is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar het is ook een geweldige manier om stress te verlagen en simpelweg een leuke tijd te hebben. Mis deze kans niet om in een gezellige en ondersteunende omgeving te dansen bij De Natte!

De link om je aan te melden volgt.