09-06-2024

Fladderschieten

09 juni 2024
14:00
De Natte & Schuttersveld

Een dag vol uitdaging en plezier wacht op je! Het jaarlijkse Fladderschieten evenement vindt plaats op zondag 9 juni bij De Natte, waarbij deelnemers vanaf 14:00 uur kunnen strijden om de titel van fladderschietkampioen. Dit unieke evenement is de perfecte mix van sportiviteit, competitie en gezelligheid, en biedt plezier voor zowel ervaren schutters als complete nieuwkomers.

Fladderschieten is meer dan alleen een wedstrijd; het is een gezellig samenzijn waarbij deelnemers en toeschouwers kunnen genieten van een dag vol sportieve activiteiten in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Of je nu komt om mee te doen aan de competitie of gewoon om te genieten van een gezellige dag met vrienden en familie, Fladderschieten bij De Natte heeft voor ieder wat wils.

Doe mee aan deze bijzondere competitie en laat zien wat je in huis hebt, of moedig je favoriete deelnemers aan vanaf de zijlijn. Er zijn prijzen te winnen, maar het belangrijkste is het plezier en de sportiviteit van het evenement. Zet zondag 9 juni in je agenda voor een onvergetelijke dag vol plezier, competitie en gezelligheid bij De Natte!