20-07-2024

De Kermisweek bij De Natte: Een Zomerspektakel vol Traditie en Plezier!

20 juli 2024 - 24 juli 2024
20:00
De Natte

De zomer bij De Natte staat in het teken van traditie, gemeenschap en onvergetelijk plezier! Dit jaar nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan onze uitgebreide Kermisweek, een zomerspektakel dat start op zaterdag 20 juli. Bereid je voor op een week vol activiteiten, van adembenemende attracties tot hartverwarmende tradities, die zowel jong als oud zullen betoveren.

Zaterdag 20 juli: De Opening

De aftrap van de Kermisweek vindt plaats op zaterdag 20 juli vanaf 20:00 uur. Dit is het moment waarop De Natte zich transformeert in een bruisend festivalterrein. Beleef de spanning van de attracties, proef de zoetste en hartigste lekkernijen en laat je meeslepen door de muziek en dans. Dit jaar hebben we een aantal nieuwe attracties die garant staan voor extra avontuur en plezier. De opening belooft een onvergetelijke avond te worden waar de gemeenschap samenkomt om de start van iets bijzonders te vieren.

Zondag 21 juli: Koningschieten en -bal

De traditie wordt voortgezet op zondag 21 juli met het Koningschieten, beginnend om 14:00 uur. Dit evenement is de perfecte combinatie van sportiviteit en gemeenschapsgevoel, waarbij deelnemers van alle leeftijden hun vaardigheden en precisie kunnen tonen in de strijd om de eervolle titel van Koning of Koningin van De Natte. Het is een dag gevuld met vriendschappelijke competitie, waarbij het niet alleen gaat om het winnen, maar vooral om het deelnemen en samenbrengen van mensen.

Na het Koningschieten is het tijd voor het Koningsbal, een feestelijke gelegenheid waar de hele gemeenschap samenkomt om te dansen, te lachen en de nieuwe Koning of Koningin te vieren. Het bal vormt de perfecte afsluiting van een dag vol uitdagingen en succes, en is een bewijs van de hechte banden binnen onze gemeenschap.

Maandag 22 juli: Koningspaar Ophalen en Kermismatinee

Op maandag 22 juli beginnen we de dag met het ophalen van het Koningspaar om 11:00 uur, een ceremonie die de betrokkenheid en de vreugde binnen onze gemeenschap symboliseert. Vervolgens zetten we de festiviteiten voort met het Kermismatinee vanaf 12:00 uur, waar iedereen kan genieten van muziek, dans en de gezellige sfeer die de kermis met zich meebrengt.

Dinsdag 23 juli: Dansmiddag

De Kermisweek wordt afgesloten op dinsdag 23 juli met een gezellige dansmiddag, die start om 14:00 uur. Dit is de ideale gelegenheid om nog een keer samen te komen, te genieten van de muziek en te dansen met vrienden en familie. Het is een moment van samenzijn, waar we de succesvolle Kermisweek gezamenlijk afsluiten en al uitkijken naar het volgende jaar.

De Kermisweek bij De Natte is meer dan alleen een evenement; het is een viering van onze gemeenschap, tradities en de zomer zelf. Elk onderdeel van de Kermisweek biedt een unieke ervaring die herinneringen creëert voor een leven lang. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze week vol plezier, vriendschap en traditie. Laat deze kans niet voorbijgaan om deel uit te maken van het zomerspektakel bij De Natte!