12-10-2024

🍻 Oktoberfest 🍻

12 oktober 2024
20:30
De Natte

Haal je lederhosen en dirndls maar uit de kast, want het Oktoberfest komt naar De Natte! Op zaterdag 12 oktober transformeert De Natte in een stukje Beieren, met een feest dat je niet wilt missen. Vanaf 20:30 uur kun je genieten van traditionele Duitse lekkernijen, heerlijke bieren en natuurlijk de onmisbare oompah-muziek. Dit evenement belooft een avond vol gezelligheid, dans en vertier in ware Oktoberfest-stijl.

Het Oktoberfest bij De Natte is de perfecte gelegenheid om samen te komen en het begin van de herfst te vieren. Trek je beste Beierse outfit aan en bereid je voor op een avond waar de gem├╝tlichkeit centraal staat. Of je nu komt voor de bierpullen, de bratwurst, of de lederhosen, het Oktoberfest heeft voor ieder wat wils.

Naast het traditionele eten en drinken zorgt de live muziek ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten. Van polka's tot klassieke Duitse hits, de muziek brengt de authentieke Oktoberfest-sfeer naar De Natte. Dit evenement is niet alleen een viering van de Duitse cultuur, maar ook een geweldige manier om samen met vrienden en familie een onvergetelijke avond te beleven.