Wat heeft jouw vereniging te bieden?

20 jul 2024

De Kermisweek bij De Natte: Een Zomerspektakel vol Traditie en Plezier!

De Kermisweek bij De Natte is een uitbundige viering van plezier en gemeenschapsgevoel, met attracties, lekkernijen en muziek. Gevolgd door het Koningschieten en -bal, het ophalen van het Koningspaar en een gezellige dansmiddag. Mis deze kans niet om samen met ons een fantastische zomer te vieren!

12 okt 2024

🍻 Oktoberfest 🍻

Het Oktoberfest op 12 oktober bij De Natte brengt een stukje Beieren naar je toe, met traditionele lekkernijen, bier en oompah-muziek vanaf 20:30 uur. Een avond vol gezelligheid en cultuur, perfect om de herfst te vieren.

26 okt 2024

Cabaret

De cabaretavond op 26 oktober bij De Natte belooft een avond vol humor en vermaak vanaf 20:00 uur. Een unieke kans om topcabaretiers van dichtbij te ervaren en samen met anderen te genieten van een lach.

02 nov 2024

Pruverij

De Pruverij op 2 november bij De Natte is een culinair evenement waar je vanaf 20:00 uur kunt genieten van diverse lekkernijen en de verhalen achter de gerechten kunt ontdekken. Een must voor elke fijnproever die op zoek is naar een avond vol smaak en gezelligheid.

22 nov 2024

Q-music

Q-music brengt op 22 november een explosieve muzikale ervaring naar De Natte, startend om 20:00 uur. Een avond vol hits, dans en plezier, perfect voor iedereen die van een goed feestje houdt.

31 dec 2024

Oud & Nieuw

Het Oud & Nieuw feest op 31 december bij De Natte is de ideale manier om het jaar af te sluiten en het nieuwe te beginnen. Vanaf 23:30 uur vieren we samen met champagne, muziek en goed gezelschap.

Evenement in het verleden

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering op 13 juni bij De Natte is essentieel voor alle leden die actief willen bijdragen aan de toekomst van de vereniging. Vanaf 21:00 uur bespreken we belangrijke zaken en delen we ideeën in een open en informele sfeer.

Evenement in het verleden

Fladderschieten

Fladderschieten op 9 juni bij De Natte biedt een mix van sportiviteit en gezelligheid. Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom om deel te nemen of om te genieten als toeschouwer bij deze unieke competitie.

Evenement in het verleden

Danslessen

Beginnend op 31 mei bij De Natte, omarm de wereld van dans met zes weken danslessen elke vrijdag vanaf 20:00 uur. Ontdek verschillende dansstijlen, verbeter je vaardigheden en geniet van de gezelligheid.

Evenement in het verleden

Helemaal Hollands!

"Helemaal Hollands" op 11 mei bij De Natte is een viering van de Nederlandse cultuur met muziek, dans en gezelligheid vanaf 20:30 uur. Een avond waarop we de schoonheid van Hollandse tradities en hits samen vieren.

Evenement in het verleden

Vorstelijk Feesten op Koningsnacht

Op vrijdag 26 april transformeert De Natte in een oranje zee van gezelligheid, muziek, en dans. Met een aanvangstijd van 20:30 uur nodigen we iedereen uit om samen met ons de verjaardag van de koning in stijl te vieren.

Evenement in het verleden

Ledenavond

Het is weer zover: de langverwachte Ledenavond staat voor de deur, en dit keer is het specialer dan ooit. Op zaterdag 13 april opent De Natte haar deuren voor een avond vol verrassingen, waarbij zowel leden als hun introducés van harte welkom zijn.